Vastaa ja vaikuta Tullikamarin toimintaan

Kävijäkysely Tullikamarin Pakkahuoneen ja Klubin asiakkaille on avattu! Mielipiteesi on meille tärkeä; haluamme kuulla ajatuksiasi ja kehitysehdotuksiasi Klubin ja Pakkahuoneen toiminnasta ja palveluista.

Jos olet käynyt asiakkaanamme, vastaathan kyselyyn. Vastaaminen vie aikaasi ainoastaan noin viitisen minuuttia. Kyselyyn vastataan anonyymisti ja käsittelemme saamamme vastaukset luottamuksellisesti. Tästä vastaamaan: https://link.webropolsurveys.com/S/76BE7807D48408ED

Kyselyn yhteydessä voit halutessasi osallistua myös arvontaan, jossa pääpalkintona on VIP-kortti Klubille. VIP-kortilla saat ilmaisen sisäänpääsyn kaikille Klubin keikoille vuoden 2019 loppuun asti. Lisäksi vastanneiden kesken arvotaan yöruokalahjakortteja, joilla nautit maistuvia eväitä Klubilla. Arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista. Arvontaan voit osallistua kyselyn lopussa. Vastaajien yhteystiedot hävitetään arvonnan jälkeen.

Arvonnan säännöt
Arvonnan järjestäjä: Tampereen Kulttuurikamari Oy / Tullikamari
Kyselyn alkamispäivä 3.4.2019
Kyselyn päättymispäivä 26.4.2019
Palkinnot: Yksi (1) VIP-kortti Klubille, joka oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyyn kaikille Klubin keikoille. Lisäpalkintoina 20 kpl yöruokalahjakortteja Klubille.

Voittaja arvotaan kyselyyn vastanneiden joukosta. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.