Turvallisesti Tullikamarilla

Päivitetty 19.10.2020

Rakas asiakkaamme!

- Pese tai desinfioi kätesi heti saapuessasi, WC-käynnin yhteydessä ja lähtiessäsi.
- Vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden kanssa; muista turvaväli myös tapahtumaan jonottaessasi, tiskillä ja WC-tiloihin mennessäsi. Meillä on tosi ookoo käyttää maskia. 
- Suojaa suusi nenäliinalla tai hihalla yskiessäsi tai aivastaessasi.
- Tallennamme ovella asiakkaiden henkilötiedot henkilötodistuksen, ajokortin tai kelakortin viivakoodista sähköisesti. Vaihtoehtoisesti voit luoda tiedoista valmiin koodin täällä: https://info.tiketti.fi/  Tallennettuja tietoja käytetään ainoastaan mahdollisten tartuntaketjujen seuraamiseen, niitä säilytetään vain kuukauden ajan tapahtuman jälkeen, eikä niitä luovuteta eteenpäin kuin viranomaispyynnöstä.
- Suosimme korttimaksua.
- Jätä käynti väliin, mikäli sinulla on flunssan oireita, olet palannut ulkomailta viimeisen 14 vuorokauden aikana tai olet koronaviruksen altistusketjussa.

Noudatamme kaikessa siisteydessä ja hygieniassa Sosiaali- ja terveysministeriön antamia ohjeita. Tullikamari on avoinna pienennetyllä yleisökapasiteetilla. 

 

OHJE KEIKOILLE TULIJOILLE 

Keikat järjestetään merkittävästi alennetulla kapasiteetilla, jolloin pystymme varmistamaan riittävän tilan kaikille tulijoille. Jos keikka on ennakkoon loppuunmyyty, ovelle ei tule lippuja myyntiin. Keikan lipputiedot ja aikataulut löytyvät osoitteesta www.tullikamari.net. 
Suosittelemme lataamaan Koronavilkku-sovelluksen mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämisen helpottamiseksi. Sovelluksen saat ladattua osoitteesta https://koronavilkku.fi.

Mikäli sinulla on flunssan oireita, olet tullut ulkomailta viimeisen 14 vuorokauden aikana tai olet koronaviruksen altistusketjussa, älä tule keikalle!

Keräämme ovella kävijöiden henkilötiedot
Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä THL:n antaman ohjeen mukaisesti keräämme ovella tapahtuman kävijöiden tiedot. Varauduthan näyttämään viranomaisen hyväksymän viivakoodillisen henkilötodistuksen ovella lipuntarkastuksen yhteydessä tai luo valmiiksi oma viivakoodi täällä: info.tiketti.fi
Tallennettuja tietoja käytetään ainoastaan mahdollisten tartuntaketjujen seuraamiseen, niitä säilytetään vain kuukauden ajan tapahtuman jälkeen eikä niitä luovuteta eteenpäin kuin viranomaispyynnöstä. Tietosuojaseloste: https://info.tiketti.fi/Tietosuojaseloste.pdf

Saapuminen keikalle

Saavuthan paikalle hyvissä ajoin ennen keikan alkua. Suosittelemme saapumaan heti ovien avaamisaikaan. Ovien avaamisaika ja keikan alkamisaika löytyvät nettisivuiltamme kunkin tapahtuman yhteydestä. Sisäänkäynti tapahtuu pääsääntöisesti Pakkahuoneen ovista rakennuksen rautatieaseman puoleiselta sivulta. Sisäänkäynnin muutoksista infotaan nettisivuillamme keikan tietojen yhteydessä. Varmista tiedot vielä keikkapäivänä.

Huomioithan toiset tapahtumavieraat säilyttämällä 1–2 metrin turvavälin myös sisääntulossa. Käsidesipisteitä on muun muassa sisäänkäynnin ja narikan yhteydessä. Käsienpesumahdollisuus on wc-tiloissa alakerrassa ennen saliin saapumista.
Narikassa suosimme korttimaksua käteisen sijaan. Eteispalvelumaksu on 3 € /hlö.

Keikan aikana

Artisti esiintyy Pakkahuoneen lavalla ja tilaisuuden koon edellyttäessä myös Klubin puoli ja palvelut ovat käytössäsi. Salissa on sekä istumapaikkoja että seisomapaikkoja. Tilat täytetään saapumisjärjestyksessä. On erityisen tärkeää säilyttää turvavälit muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan ja artistiin koko keikan ajan! Mahdollisen turvaväliohjeistuksen rikkominen tai muiden ohjeiden noudattamatta jättäminen voi johtaa keikan keskeytykseen tai asiakkaan poistamiseen tiloista. 

Maskia on hyvä käyttää silloin, kun lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista. Maskeja myydään alakerran narikassa sekä kaikissa anniskelupisteissä.
Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta. Kädet kannattaa pestä erityisesti, kun tulet sisään, aina wc-käynnin jälkeen tai kun olet niistänyt, yskinyt tai aivastanut. Tiloissamme on useita käsidesipisteitä. Järjestyksenvalvojat opastavat sinua tarvittaessa.
Käytössä on tarvittaessa sekä Pakkahuoneen että Klubin WC-tilat. Varmistathan, että turvavälit säilyvät myös WC:ssä asioidessa. Tiloja siivotaan tehostetusti.

Anniskelupisteet
Anniskelupisteitä on tilaisuuden koon mukaan sekä Pakkahuoneella että Klubilla. Pyydämme välttämään käteisen käyttöä baaritiskillä ja käyttämään lähimaksua tai maksukorttia. Muistathan säilyttää turvavälin muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan myös asioidessasi baaritiskillä. Myös tiskeillä on tarjolla käsidesiä.

Keikan jälkeen

Keikan päätyttyä pyydämme asiakkaitamme noudattamaan turvavälejä poistumisen yhteydessä. Noudatathan henkilökuntamme ohjeistusta, jottei poistuminen ruuhkaannu. Salista ei tarvitse poistua välittömästi, sillä iltaa voi jäädä jatkamaan tiloissamme aina valomerkkiin saakka. 

 

Turvallisesti Tullikamarilla – yleistä

SIIVOUS: Tilojemme siivousta on tehostettu. Kaikki yleiset kosketuspinnat, kuten tasot, kahvat ja kaiteet puhdistetaan tihennetyllä aikataululla.
HENKILÖKUNTA: Keikoilla henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja tai visiiriä, huolehdimme hyvästä käsihygieniasta ja tulemme töihin vain terveinä.
NOUDATAMME VIRANOMAISTEN OHJEITA: Seuraamme tarkasti hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeistuksia koronaviruksen ehkäisemiseksi ja olemme sitoutuneet noudattamaan niitä. Tullikamarin korona-ajan omavalvontasuunnitelma on tarvittaessa asiakkaiden nähtävillä baaritiskillä.

Tätä ohjetta päivitetään tilanteen muuttuessa.