Tammerfest 2019 Tullikamarilla

Tampereen live-elämän keskuksessa esiintyvät mm. Ricky Tick Big Band & Julkinen Sana, industrial metalin yhdysvaltalainen suuruus Ministry, Stam1na, Eläkeläiset ja Beast In Black. 

Tampereen kesän kohokohta, kaupunkifestivaali Tammerfest, soi perinteisen tanakasti myös Tullikamarin Pakkahuoneella ja Klubilla, jossa kuullaan, nähdään ja koetaan elävää musiikkia tiistaista lauantaihin. Pakkahuoneen ja Klubin lavoille nousee kansainvälistä osaamista ja huipputason kotimaisia orkestereita.

Näet alta Tullikamarin koko ohjelmiston kesän 2019 Tammerfestissä. Ennakkomyynti keikoille alkaa Tiketissä ja Lippupisteessä maanantaina 25. helmikuuta kello 9.

ti 16.7. Pakkahuone
RICKY TICK BIG BAND & JULKINEN SANA
Liput ennakkoon alk. 33,50 e, ovelta 36 e (mikäli jäljellä).

Seitsemän vuoden ja kolmen levyn jälkeen Ricky Tick Big Band & Julkinen Sana viettää viimeistä keikkakesäänsä: älä siis missaa huippukunnossa olevaa uniikkia yhtyettä! Tarjolla on hurmoksellinen rytmimusiikkielämys.

ke 17.7. Klubi
LASTEN HAUTAUSMAA, JUKKA NOUSIAINEN & KUMPP.
Liput ennakkoon alk. 18,50 e, ovelta 20 e (mikäli jäljellä).

Tuoreen kotimaisen rockin kärkinimet samana iltana Klubin lavalla. Sekä Lasten Hautausmaa että Jukka Nousiainen julkaisivat vuoden 2018 hehkutetuimmat modernin suomirockin klassikot. Tammerfestissä on luvassa huikea yhteiskeikka!

ke 17.7. Pakkahuone
MINISTRY (USA), DYING FETUS (USA)
Liput ennakkoon 38,50 e, ovelta 40 e (mikäli jäljellä).

Al Jourgensenin johtama Ministry on raskaan industrial-musiikin tärkein pioneeriyhtye. Jo 1980-luvun alussa perustettu yhtye on koko toimintansa ajan kehittänyt teollisuusmetallia yhä uudenlaisiin suuntiin. Illan avausbändi Dying Fetus on kuulunut jo lähes kolmen vuosikymmenen ajan äärimetallin keskeisimpiin nimiin.

to 18.7. Pakkahuone & Klubi
STAM1NA, HUORA, MEDEIA
Liput ennakkoon alk. 29,50 e, ovelta 32 e (mikäli jäljellä).

Vuoden metalli-Emman Taival-albumistaan napannut Stam1na tähdittää Tammerfest-torstaita Tullikamarilla. Mukana myös raivokkailla keikoillaan hurmannut Huora ja napakkaa metallia ryskivä Medeia.

pe 19.7. Pakkahuone & Klubi
VIIKATE (Kuu kaakon yllä -konsertti), ELÄKELÄISET, KALEVAUVA.FI
Liput ennakkoon alk. 29,50 e, ovelta 32 e (mikäli jäljellä).

Viikate soittaa ainoan Tampereen-keikkansa Kuu kaakon yllä -kiertueellaan. Mukana myös humpallaan jo neljännesvuosisadan villinnyt Eläkeläiset ja keskustelupalstoilta innoituksensa hakeva Kalevauva.fi.

la 20.7. Pakkahuone & Klubi
BEAST IN BLACK, S-TOOL, BLIND CHANNEL, BARBE-Q-BARBIES
Liput ennakkoon alk. 29,50 e, liput ovelta 32 e (mikäli jäljellä).

Helmikuussa From Hell With Love -albuminsa julkaissut hurjassa suosiossa oleva Beast In Black kruunaa Tullikamarin Tammerfest-lauantain seuranaan Ville Laihialan S-Tool, juuri kansainvälisen levytyssopimuksen solminut Barbe-Q-Barbies ja violent popillaan Eurooppaa villinnyt Blind Channel.