Tullikamarin kesäarvonta

Ohjeet ja säännöt:   

Palkintona Tullikamarin Klubin vastaremontoitu backstage saunoineen, ruokineen ja juomineen käyttöön kuudelle henkilölle.

Jaa Tullikamarilta napattu kesäfiiliskuvasi Instagramissa tunnisteella @tullikamaritre tai tägää Facebookissa itsesi ja kesäkuvasi paikkaan ”Tullikamari Tampere”, ja olet mukana arvonnassa! Osallistuaksesi postauksesi on oltava julkinen. Osallistumisaikaa on elokuun loppuun. 

Tullikamarin keittiömestari Janne Salonen Brocco Cateringilta valmistaa voittajalle ja hänen viiden hengen seurueelleen kolmen ruokalajin menun. Palkinto sisältää ruoka-/saunajuomat (rajoitettu määrä) ja tietysti saunapyyhkeet.

Osallistumisaika 17.6.–31.8.21. Arvonta suoritetaan 1.9.2021 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kolmeen vuorokauteen, arvonta suoritetaan uudelleen. Voittajan nimi julkaistaan myös www.tullikamari.net -sivuilla.

Palkinnon lunastamisen ajankohta sovitaan yhteisesti Tullikamarin Klubin varauskalenterin puitteissa. Tila on käytössä sovittuna päivänä kuuden tunnin ajan klo 11-23 välisenä aikana. Voittajan seurueineen on oltava täysi-ikäisiä. Palkinto on lunastettava 1.6.2022 mennessä.

Arvonnan järjestää Tullikamari, joka pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Facebook/Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla eikä arvonta liity mitenkään Facebookiin/Instagramiin.